PRIPOROČILA STRANK IN SODELAVCEV

marko_rant.jpg

“Petra Zakrajšek je ena od najbolj srčnih oseb, ki jih poznam. Občudujem, kako se njena predanost ljudem preliva skozi ekipo biroja GAO arhitekti do strank in oblikuje v čudovite interierje z dušo in energijo.”

Marko Rant
direktor in soustanovitelj Borze terjatev


alja-kosir2.jpg

“V Sloveniji ne poznam arhitektov notranje opreme, ki bi tako dosledno in natančno sledili iskanju lepote, kot to počenjajo GAO arhitekti. Petra Zakrajšek s svojimi sodelavkami vsakokrat ukroji eleganten, senzibilen in domišljen interier, ki v vseh pogledih služi lastniku, hkrati pa pomembno prispeva k razumevanju etike in estetike časa, v katerem je nastal. Njihovi interierji - nikoli enaki, a vedno presenetljivo popolni - gotovo sodijo v sam vrh evropske arhitekturne produkcije.”

Alja Košir
Tv Ambienti


_MG_2141.jpg

“Petra Zakrajšek je moj skriti adut, ko me stranke pričnejo podrobno in zelo strokovno povpraševati o barvi in teksturi interierja – tedaj jih z največjih veseljem preusmerim na biro GAO arhitekti, saj prostore urejajo sodobno, zanimivo, enkratno in prilagojeno naročniku. Petra je človek besede in človek akcije. Vsi njeni projekti so posebni, čutni ter – preprosto povedano – prelepi!”

Lara Romih
arhitektka


“Arhitekte GAO smo leta 2002 izbrali za celostno opremo poslovnih prostorov Iskre UK v Coulsdonu. Ponudili so nam izvirno in hkrati funkcionalno rešitev, izbrali kvalitetne dobavitelje in nadzorovali tako izvedbeni kot tudi cenovni del projekta. Ob obiskih britanskih poslovnih partnerjev slišimo samo pohvale, ki še potrjujejo zadovoljstvo zaposlenih v teh prostorih. ”

Janez Vipotnik
Iskra UK Ltd


11119141_785538498203104_7228264489476701303_n.jpg

“GAO arhitekti vselej premikajo meje arhitekture in oblikovanja ter ustvarjajo izjemne interiere, ki vselej nosijo svoj edinstven pečat. Tako ni presenetljivo, da biro GAO arhitekti sodi v svetovni vrh notranjega oblikovanja.”

Jon Dykstra
Homestratosphere.com