Mednarodno nagrajeni arhitekturni biro GAO arhitekti je leta 1999 s sedežem v Ljubljani ustanovila Petra Zakrajšek, ki vse do danes ostaja njegova direktorica in vodilna arhitektka.

Oblikovanje interiera je ljubezen – ljubezen do lepih stvari, lepo osvetljenih prostorov, dišečih domov in v čudovito glasbo odetih dvoran. Je tudi spoštovanje do ljudi, ki prostore uporabljajo in v njih živijo.  

Naše poslanstvo je z oblikovanjem ustvariti svojevrstno zgodbo o prostoru, mu vdahniti značaj in poiskati tisto rdečo nit, ki stanovanje preobrazi v toplo zavetje, poslovni prostor v osebno identiteto podjetja ali plesno dvorano v drugi dom. 

Naša prepoznavnost je odprtost za različne načine življenja in dojemanja funkcije ter estetike prostorov. Vsak projekt nam prinaša samosvoje izzive, ki nam skozi oči naročnika ter naše profesionalno znanje in izkušnje vselej utirajo nove poti in pristope oblikovanja svetlobe, pohištva, barv, tekstur, materialov in nepogrešljive likovne podobe prostorov, izvedba vsakega projekta pa temelji na iskrenosti, zaupanju in poglobljenem odnosu z naročnikom.

Ekipa

23031326_1849290058418040_6308262615188098651_n.jpg

PETRA ZAKRAJŠEK

u.d.i.a.

Direktor in vodilni arhitekt

slika.jpg

URŠKA LEBAN

absolventka arhitekture

Arhitektka

Tja%C5%A1a.jpg

TJAŠA NAJVIRT

m.i.a.

Arhitektka

kat.JPG

katarina mravlja

u.d.i.a.

Arhitektka, zunanja sodelavka

Sara.jpg

SARA HOČEVAR

m.i.a.

Arhitektka

Karmen.jpg

karmen slapar

m.i.a.

Arhitektka, zunanja sodelavka