NAGRADE

European Property Awards, London

Award Winner 2018-2019
Interior Design Private Residence, Slovenia

★★★★★ Five Star Winner 2018-2019
Best Interior Design, Private Residence, Slovenia

 

STORITVE

V biroju GAO arhitekti naročnikom nudimo celosten in poglobljen pristop – od idejne zasnove interiera jih preko vizualizacije izvedbe skrbno popeljemo do detajlnih izvedbenih načrtov in izbora materialov ter tipske opreme. Naše poslanstvo je naročnika voditi skozi celoten proces projekta, pri njegovi realizaciji pa se vselej povezujemo s kvalitetnimi projektanti različnih strok ter z vrhunskimi izvajalci.

Izjemno pomembna nam je predstavitev idejne zasnove z vizualizacijo izvedbe, ki prikaže celoto oblikovanja doma, poslovnega objekta ali komercialnega interiera in preko katere se med naročnikom in birojem vzpostavi zaupanje, potrebno za nadaljevanje skupne poti. Realizacija detajlnih izvedbenih projektov je tako le še nadgradnja odnosa, ki temelji na zaupanju in zadovoljstvu naročnika.

ZASEBNI PROJEKTI

JAVNI PROJEKTI

KOMERCIALNI PROJEKTI

 

PREDSTAVITEV BIROJA

IMG_7318_obdelava.jpg

Biro GAO arhitekti, ki se ukvarja z oblikovanjem interiera in notranje opreme, je po vrnitvi iz Tokia leta 1999 ustanovila Petra Zakrajšek. Leto dni življenja in dela v Tokiu ji je povsem spremenilo življenje, hkrati pa ji vlilo pogum in energijo za nadaljevanje lastne arhitekturne prakse.

Ime biroja služi kot simbolen poklon Liu Gao, arhitektki in Petrini dolgoletni prijateljici, s katero sta v Tokiu službovali v biroju SDG (Structural Design Group), njegov pomen pa predstavlja hišo, dom, rast – v dveh desetletjih se je biro izoblikoval in zrasel v enovit tim, ki s svojim življenjskim pristopom diha in ustvarja v tesni povezanosti z naročniki. Vsak posameznik s svojo osebnostjo oblikuje in zaznamuje celoten tim, ki se neprestano razvija, izobražuje in umetniško nadgrajuje.

Poglavitni cilj in največja nagrada vsakega projekta pa je zadovoljstvo naročnikov, ki nam hkrati predstavlja vir neusahljivega navdiha in odprtosti do različnih načinov življenja, razmišljanja in ustvarjanja. 

 

NAJNOVEJŠI PROJEKTI