NAGRADE

European Property Awards, London

Award Winner 2018-2019
Interior Design Private Residence, Slovenia

★★★★★ Five Star Winner 2018-2019
Best Interior Design, Private Residence, Slovenia

 

STORITVE

V biroju GAO arhitekti naročnikom nudimo celosten pristop od idejne zasnove interierja z vizualizacijo izvedbe, do detajlnih izvedbenih načrtov in izborov materialov in tipske opreme. Naše poslanstvo je, da naročnika vodimo skozi celoten proces projekta, na tej poti pa se povezujemo tudi s kvalitetnimi kolegi projektanti iz različnih strok ter z vrhunskimi izvajalci.

Izjemno pomembna nam je predstavitev idejne zasnove z vizualizacijo izvedbe, ki prikaže celoto oblikovanja doma, poslovnega objekta ali komercialnega interierja. To je točka zaupanja in povezave z naročnikom na skupni poti in na podlagi tega je izvedba detajlnih izvedbenih projektov zgolj nadgradnja in pot do čudovite realizacije.

ZASEBNI PROJEKTI

JAVNI PROJEKTI

KOMERCIALNI PROJEKTI

 

PREDSTAVITEV PODJETJA

IMG_7318_obdelava.jpg

GAO arhitekti, biro ki se ukvarja z oblikovanjem interierja in notranje opreme, je po vrnitvi iz Tokia, leta 1999, ustanovila Petra Zakrajšek. Leto dni, ko je živela in delala v Tokiu, ji je za vedno spremenilo življenje in ji dalo pogum in energijo, da začne svojo lastno pot.

Ime, ki ga biro nosi je simbolno in osebno povezano z Liu Gao, Petrino najboljšo prijateljico arhitektko, s katero sta skupaj delali v biroju SDG. Pomen imena predstavlja hišo, dom, rast… in v dvajsetih letih se je biro oblikoval in zrasel v homogeno ekipo, ki s svojim življenjskim pristopom diha in ustvarja skupaj z naročniki. Vsak posameznik s svojo osebnostjo oblikuje in zaznamuje celotno ekipo, ki se neprestano razvija, izobražuje in umetniško nadgrajuje.

Zadovoljstvo naročnikov je največja nagrada za delo in pot, hkrati pa vir neusahljive inspiracije in odprtosti do različnih načinov življenja, razmišljanja in ustvarjanja.

 

NAJNOVEJŠI PROJEKTI