Soglasje za hrambo in obdelavo osebnih podatkov

S posredovanjem oziroma izpolnitvijo zahtevanih osebnih podatkov izjavljam, da sem seznanjen/a in soglašam ter izrecno dovoljujem in pooblaščam biro GAO arhitekti d.o.o. (v nadaljevanju: biro), da zbira in obdeluje osebne podatke, ki sem jih vnesel/a v vnosni obrazec (v nadaljevanju: podatki), za namene neposrednega obveščanja in trženja, ki ga bo biro izvajal preko e-pošte ter ponudnika MailChimp.

Biro pridobljene osebne podatke zbira in obdeluje v skladu z določbami GDPR in veljavnega zakonodaje, ki ureja varstvo osebnih podatkov, hrani pa jih 10 let (oziroma do preklica soglasja).

  • Seznanjen/a sem, da se lahko od prejemanja vseh e-sporočil, namenjenih za neposredno obveščanje in trženje storitev biroja, kadarkoli odjavim s posredovanjem pisne izjave na e-naslov gao.arhitekti@gmail.com ali na naslov Linhartova 8, 1000 Ljubljana.

  • Seznanjen/a sem, da bo biro z mojo odjavo prenehal uporabljati moje osebne podatke za namen neposrednega obveščanja in trženja.

  • Seznanjen/a sem, da se z odjavo od e-sporočil samodejno odjavim tudi od prejemanja vseh obvestil, na katera sem morebiti prijavljen/a.

  • Seznanjen/a sem, da biro z mojo odjavo od e-sporočil preneha uporabljati moje osebne podatke za namen neposrednega obveščanja, od družbe pa lahko kadarkoli pisno zahtevam, da trajno ali začasno preneha uporabljati moje osebne podatke.

Upravljalec posameznikom, katerih podatke obdeluje, zagotavlja vse pravice v skladu z GDPR (Splošna uredba o varstvu podatko) ter veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkom.
Na e-mail gao.arhitekti@gmail.com ali na naslov Linhartova 8, 1000 Ljubljana, lahko v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih obdelujemo, pošljete svojo zahtevo:
za pridobitev potrditve ali v zvezi z vami obdelujemo osebne podatke; za dostop do osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas; za pridobitev informacij o namenu obdelave, o vrsti zadevnih osebnih podatkov, o uporabnikih in kategorijah uporabnikov, ki so jim osebni podatki razkriti in o obdobju hrambe osebnih podatkov; za popravek osebnega podatka, ki se nanaša na vas; za izbris osebnega podatka, ki se nanaša na vas; za omejitev naše obdelave/uporabe osebnega podatka, ki se nanaša na vas; da ugovarjate obdelavi/uporabi osebnega podatka, ki se nanaša na vas; da preklicujete vašo privolitev za uporabo/obdelavo enega ali več osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas.

Vašo zahtevo bomo izpolnili v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku enega meseca. V zvezi z morebitno neprimerno obdelavo vaših osebnih podatkov imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu. Za več informacij nam pišite na gao.arhitekti@gmail.com ali nas pokličite na 040-256-585.